PLASTER TREE TRUNKS FOR THE CLUB MED LOBBY

Club Med’s next generation resort at Valmorel was inaugurated in December 2011.

Jointly initiated by Sofival and Caisse des Dépôts, this new tourist destination in Savoy encompasses more than 410 guest rooms and a child minding area. In parallel, 70 chalet flats were built for sale or rental management. This large-scale project was designed by Pierre Diener, an architect who specializes in tourism, and Marc Hertrich and Nicolas Adnet (Studio MHNA) for an authentic décor.

Rouveure Marquez made tree trunks out of fibrous plaster, sculpted by our ornamental plasterers to decorate the hotel lobby.

See also the décor at the Club Med agency in Lyon.

Spec sheet

Client: Club Med
Location: Valmorel (France)

Type: Fibrous plaster sculptures
Business sector: Hotels

Delivery: 2011
Architect(s): Cabinet DGA
Interior architect: Studio MHNA

 

Photo gallery

Lobby at Club Med Valmorel

MORE PHOTOS OF THIS PROJECT
YOU WANT TO SEE PHOTOS OF THIS PROJECT ?

I read the privacy policy available here

Reload Captcha

In the same category

HOTELS & SPAS

Contact us about your project

Construction - Renovation - Interior design

Fibrous plasterCeilings

Reload Captcha